Antiatom

Valódi tények, információk, hírek az atomenergiáról, a média és az ipar csúsztatásai nélkül.

Adatlapok

arnyekvilag

Történetek

Fókuszban Japán

2011.03.27. 10:13 | Atom Antal | Szólj hozzá!

Címkék: japán atomenergia paks bátaapáti atomkatasztrófa fukusima

Tízperces riportfilm a Japán katasztrófa lehetséges hatásairól és a hazai helyzetről. Mikor és milyen szabvány szerint építették Paksot, mennyire biztonságos a Bátaapáti hulladéktároló, miért nincs Pakson a lakosság számára széles körben hozzáférhetővé tett menekülési terv, mi a teendő földrengés esetén, és egyáltalán miért is nem szeretjük mi környezetvédők továbbra sem az atomenergiát? Szörnyűnek tartjuk, hogy a világ figyelmét a nukleáris energiában rejlő veszélyekre ismét csak tragédiák árán lehet felhívni. 

www.rtlklub.hu/musorok/fokuszplusz/videok/123063

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://antiatom.blog.hu/api/trackback/id/tr622774852

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Japán Ahogy Eddig Ismertük........Vége 2011.03.27. 17:03:11

Néhány nappal ezelőtt azt írtam a fukushimai nukleáris katasztrófáról, hogy rosszabb lesz mint Csernobil. Erre tegnap már a japán tévében is tettek egy halvány utalást.  A videó feltöltője a japán televízió adásait fordítja angolra, és tölti fel a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása